központi telefon +36 20 341 60 69
Bejelentkezés 12-15 óráig: +36 20 584-2942
(ultrahang, biorez, lágy lézer, érszűkületkezelés, mofetta, lézersebészet)

4D magzati ultrahang

Babamozi

A négy dimenziós ultrahang készülék felszínábrázoló képességében tér el elődjétől, a két dimenzióstól. Négydimenziós ultrahangkészülékünk az ultrahang által kirajzolt ábrát térben helyezi el, a kapott képet dönthetjük, elforgathatjuk. Mindezek segítségével több síkot vizsgálhatunk, így jól meghatározható egyes szervek, képletek egymáshoz való viszonya. Egyes betegségek esetén nagy jelentősége van annak, hogy egyes eltérések változása is  nyomon követhető.

Ha a vizsgálatok nem túl hosszúak, nem megterhelőek a magzat számára, a cél, hogy élvezhető felvételek készüljenek. Azt is tapasztaljuk, hogy a baba nem mindig "mutatja meg magát". A kép minőségét nagyban befolyásolja a baba elhelyezkedése, a magzatvíz mennyisége és a méhlepény tapadása. Sokaknak hihetetlen, de többször sikerülnek jól a képek, ha előre "megbeszélik" vele, hogy mi fog történni, és miért.

4D magzati ultrahang vizsgálatunkkal leendő gyermekéről, négydimenziós mozgóképet és fényképet készítünk, mely azon kívül, hogy rendkívüli élményt nyújt a szülőknek, az orvosok részére is többletinformációt nyújt. Jöjjenek el és gyönyörködjünk együtt születendő gyermekükben!

A magzati ultrahangvizsgálat a 14-36. hét között javasolt.

2D ultrahang

Vizsgálat: 5.500 Ft

4D ultrahang

Vizsgálat: 9.700 Ft

DVD-felvétel a vizsgálatról: 900 Ft
Állóképek DVD-n + 1 nyomtatott kép: 900 Ft

© 2014 Egészségért Bt. / Dunaújváros, Liget köz 7. / telefon:+36 (25) 898-077 / E- mail: info@egeszsegert.hu